NEI Therapeute

In onze winkel kunt u kennis komen maken met Marjon de Leeuw, zij is NEI Therapeute.

NEI is in 1994 ontwikkeld door de arts Roy Martina en staat voor Neuro Emotionele Integratie. NEI is ontwikkeld vanuit verschillende geneeswijzen en technieken (zoals onder andere Touch for Health, Neuro associatief coachen (NAC), Neuro linguïstisch programmeren (NLP), accupunctuur en de 5-elementenleer).

De methode bleek zo effectief dat de artsen en therapeuten die ermee werkten heel goede resultaten boekten. Sindsdien zijn er veel mensen opgeleid om deze therapievorm te gebruiken en verspreidt het zich nog steeds.

NEI werkt via het onderbewustzijn. In je onderbewustzijn wordt alles wat je meemaakt in het leven opgeslagen. Je kunt denken aan gebeurtenissen uit je baby- en kindertijd, maar ook tijdens je conceptie, zwangerschap en geboorte kun je emotionele ervaringen hebben die je leven nu beïnvloeden. Dit kan zelfs teruggaan naar een vorig leven.

Als er in je huidige of vorige leven gebeurtenissen niet goed zijn verwerkt, kun je die meenemen naar het nu. De onverwerkte emotie(s) die je aan die gebeurtenis hebt gekoppeld, worden getriggerd door nieuwe gebeurtenissen. Dit gebeurt meestal onbewust.

Als dit proces al lang speelt, raak je uit balans. Dit kan resulteren in psychische of lichamelijke klachten.

De NEI Coach helpt je een gesprek aan te gaan met je onderbewuste zelf. Dit kan via kinesiologische methoden (spiertesten), maar ook met de Bio-Tensor. De Bio-Tensor is een energetisch meet- en test instrument wat zich kan afstemmen op jouw unieke energie.

Wie ben ik

Ik ben Marjon de Leeuw–Houbolt, getrouwd en moeder van 2 lieve, ondeugende jongens.

Na mijn opleiding Commerciële Economie heb ik jarenlang gewerkt binnen de commercieel medische branche. Ik ben bijvoorbeeld werkzaam geweest als medisch acceptant bij een verzekeringsmaatschappij, maar ook als Customer Service medewerker bij bedrijven gespecialiseerd in medische disposables en farmaceutische geneesmiddelen. Op een gegeven moment gaven deze werkzaamheden mij niet meer de voldoening die ik zocht.

Nadat ik in 2015 zelf in aanraking ben gekomen met NEI in verband met mijn voedselintoleranties ben ik vol enthousiasme in 2016 zelf gestart met de opleiding tot NEI Coach die ik ook eind 2016 met succes heb afgerond.

Wilt u meer weten over Marjon of eens een afspraak maken?

Kijk dan eens op www.marsens.nl of bel 06-38191362 of mail marjon@marsens.nl

Marjon-de-Leeuw-Over-Mij-body