make-up

Bij Drogisterij/parfumerie Les Deux Kunt u de volgende make-up merken vinden: John v. G., Teeez en Collistar.

John van G.

De John van G make-up collection is een grote en uniek collectie, waarbij u zelf decoratieve kleuren kunt uitzoeken. Verstandig, prettig voor de portemonnee en handig, want u kunt altijd zelf uw palet samenstellen.

Een bijzondere make-up collection

John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, lossepoeder, wenkbrauwpoeder en nagellak.

IMG_4938 john-van-g-logo

Teeez

Ontdek de geheime beauty rituelen die in dit Franse elegante vertrek plaatsvonden, rituelen die jou tot een hedendaagse diva vol met glamour maken.” Teeez Cosmetics is geen heel bekend merk, maar toch blijft dit merk men weer verrassen. Een leuk, fleurig en hip cosmetica lijn, met een leuk prijsje.

IMG_4981 teeez-city-trip-collection

Collistar

Collistar is een luxe Italiaans cosmetica merk. Momenteel worden de producten verkocht in meer dan 40 landen en ook in Nederland is Collistar één van de meest snel groeiende merken. Voor elke huidtype heeft Collistar een passend product. Wilt u meer informatie over uw eigen huidtype? Neem dan eens een kijkje op www.collistar.nl

IMG_4967 DH01-portfolio-collistar-00