make-up

Bij Drogisterij/parfumerie Les Deux kunt u de volgende make-up merken vinden: John v. G., Deborah Milano en Collistar.

John van G

De John van G make-up collection is een grote en uniek collectie, waarbij u zelf decoratieve kleuren kunt uitzoeken. Verstandig, prettig voor de portemonnee en handig, want u kunt altijd zelf uw palet samenstellen.

Een bijzondere make-up collection

John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, lossepoeder, wenkbrauwpoeder en nagellak.

Deborah Milano

Deborah Milano is de Italiaanse Loreal, zoals wij dat altijd noemen. Een prachtig mooi merk met een uitgebreid assortiment. Ook hebben zij heel veel producten voor de gevoelige huid.

Collistar

Collistar is een luxe Italiaans cosmetica merk. Momenteel worden de producten verkocht in meer dan 40 landen en ook in Nederland is Collistar één van de meest snel groeiende merken. Voor elke huidtype heeft Collistar een passend product. Wilt u meer informatie over uw eigen huidtype? Neem dan eens een kijkje op www.collistar.nl

makeup